• Valuta (Lei)

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Livrare doar in municipiul Arad. Va multumim!

Politica de confidentialitate [Ultima actualizare: 11.05.2020]

Politica de confidentialitate se refera la serviciile oferite prin intermediul platformei EliteMarket.ro, detinute de ELITE MARKET  SRL.

 Aceasta politica explica ce informatii stocam si cu ce scop, atunci cand utilizati site-ul, aplicatiile mobile si serviciile noastre. De asemenea, explica modalitatile in care utilizam datele dvs. si cum protejam datele personale. Confidentialitatea datelor este o prioritate pentru noi. Ne straduim sa fim transparenti in ceea ce priveste modul in care colectam si procesam informatiile dvs. si pastram informatiile dvs. securizate.

Definitii

Aceste definitii au rolul de a va ajuta sa intelegeti politica noastra. Cand spunem “Furnizor”, “noi”, “a noastra”, “al nostru” sau “EliteMarket.ro”, ne referim la ELITE MARKET  SRL. Cand spunem “servicii”, ne referim la serviciile oferite prin intermediul platformei EliteMarket.ro, asa cum sunt prezentate pe website. Cand spunem “utilizator”, “client” sau “dvs.” ne referim la contul creat in platforma EliteMarket.ro. “Informatii personale” se refera la informatiile care pot fi utilizate pentru a va identifica pe dvs. sau un client al dvs., direct sau indirect, incluzand fara a se limita la nume, data nasterii, CNP, adresa de email, telefon.

Principiile care stau la baza prelucrarii datelor cu caracter personal

•             principiul legalitatii si echitatii

•             principiul responsabilitatii

•             principiul prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri determinate

•             principiul colectarii de date adecvate, pertinente si neexcesive scopului prelucrarii

•             principiul informarii persoanei fizice vizate

•             principiul protectiei si securitatii datelor cu caracter personal

Ce acopera politica noastra de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate acopera modul in care stocam informatiile si cu ce scop, atunci cand utilizati serviciile EliteMarket.ro. Acopera de asemenea modul in care EliteMarket.ro transmite, prin acordul dvs., informatiile dvs  catre partenerii nostri in scopul realizarii contractelor incheiate la distanta, asa cum vom detalia mai jos

Aceasta politica de confidentialitate se aplica doar serviciilor EliteMarket.ro. Nu se aplica practicilor unor terte parti pe care nu le detinem, controlam sau gestionam.

Va incurajam insa sa examinati intotdeauna cu atentie politicile de confidentialite ale tuturor serviciilor pe care le utilizati.

Ce date colectam si de ce

Date despre utilizator

Pentru crearea unui cont si utilizarea serviciilor EliteMarket.ro sunt este necesara colectarea urmatoarelor date cu caracter personal:

•             numele si prenumele

•             adresa de e-mail

•             adresa de livrare

•             numarul de telefon

Aceste informatii ne sunt necesare pentru a putea livra si factura comenzile catre dvs. Mai multe detalii gasiti in pagina de Termeni si Conditii

Cui transmitem datele colectate

EliteMarket.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

•             furnizori de servicii de servicii de marketing

•             furnizori de servicii de servicii de curierat

•             furnizori de servicii de servicii de plata / bancare

•             furnizori de servicii de servicii de contabilitate

•             furnizori de servicii de servicii IT si Hosting

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Comunicari prin E-mail

Ca parte din serviciile noastre, puteti primi ocazional emailuri din partea noastra. Va puteti abona/dezabona oricand din setarile contului.

Aceste emailuri pot contine oferte comerciale ale noastre, oferte comerciale ale unor terte parti cu care EliteMarket.ro se afla in relatii de colaborare, informatii diverse cu privire la functionalitatea site-ului, informatii privind modificarea conditiilor in care serviciile nostre sunt disponile (program de lucru, temene de livrare samd)

Totodata, va putem trimite emailuri care au legatura cu administrarea contului dvs.; acestea sunt considerate parte din serviciile noastre (ex.: recuperarea parolei, confirmarea comenzilor, statusul livrarilor etc.), fara de care utilizarea EliteMarket.ro devine incompleta. In lipsa acordului dvs. pentru acceptarea acestor comunicari folosirea platformei EliteMarket.ro devine imposibila.

Drepturile dvs.

Conform legislatiei in vigaure utilizatorii platformei EliteMarket.ro beneficiaza de urmatoarele drepturi:

   Dreptul de acces - înseamnă că aveti dreptul de a obține o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele dumneavoastra, iar daca da, sa va oferim acces la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate;

   Dreptul la portabilitate - se refera la faptul ca puteti primi datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator;

   Dreptul la opozitie - vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta nu deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru;

   Dreptul la rectificare - se refera la corectarea fara intarzieri nejustificate, a datelor personale inexacte;

•   Dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat - inseamna ca aveti dreptul sa va stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ati retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

   Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumită perioada, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor.

 

ELITE MARKET  S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

 

•  Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

•   Toate dispozitivele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

•   Stocarea datelor personale introduse pe site-ul  www.EliteMarket.ro se face pe servere securizate ale unei companii ce ofera servicii de hosting profesional.

•   Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati si numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

 

Continua cumparaturile